100 000 dollarin Bitcoin on mennyt unelmasta odotuksiin

Kun Bitcoin laski maaliskuussa 3850 dollariin , ajatus 100 000 dollarin hintalipusta oli yhtä kaukana kuin kuu itse. Yhdeksän kuukautta myöhemmin, kun laitokset kaatavat miljardeja dollareita ja uusi markkinakierros on vasta alkamassa, maisema on hyvin erilainen, ja kuusinumeroinen Bitcoin ei ole enää putki-unelma, vaan jotain odotettua.

Institutionaaliset ostajat

Julkisten yritysten Bitcoin-omistukseksi arvioitiin 6,9 miljardia dollaria lokakuun puolivälissä, siitä lähtien kun laitokset ovat käyttäneet noin 3 miljardia dollaria Bitcoinin keräämiseen , ja ne ovat julkisesti tulleet. Laitokset kasaavat Crypto Profit tuskin uskottavissa mittasuhteissa, odottaen, että tämä ei vain jatku vaan kasvaa vuoteen 2021.

Kun verrataan tätä kaikkiin aikaisempiin härkäajoihin, jotka ovat olleet melkein yksinomaan vähittäiskaupan pohjaisia, avaruuteen tulevan rahan määrä on suuruusluokkaa suurempi kuin koskaan ennen. Bitcoinin kysyntä ylittää voimakkaasti tarjonnan, ja kun sinulla on ostajia, jotka ovat valmiita heittämään siihen satoja miljoonia dollareita, yhtäkkiä 100 000 dollaria ei tunnu niin hullulta.

Historialliset mallit

Toinen huomioitava tämä sykli ja Bitcoinin mahdollisuus saavuttaa 100 000 dollaria on, että aloitamme syklin 10000 dollarilla. On tietysti vaarallista olettaa, että aiempi suorituskyky toistuu, mutta tarkastelu Bitcoinin viikkokaaviosta osoittaa hyvin selvästi, miksi kuusinumeroinen Bitcoin on täysin toteuttamiskelpoinen ehdotus:

Vaikka voimme odottaa, että tämä härkäajo on pidempi kuin aiemmat, tarkastelu tähän kaavioon yhdistettynä lisääntyneeseen Bitcoinin kysyntään tekee heti selväksi, että porrastettu ajo 100 000 dollariin on historiallisesti erittäin todennäköistä.