1,5 miljardia dollaria Bitcoinia on nyt lukittu Ethereumiin

On 131455 Bitcoin on Ethereum eli $ +1,497 miljardia sillä sunnuntaina 11. lokakuuta Se vastaa 3,6% of Ethereum n markkina-arvo, mukaan dashboard mittareihin päällä Dune Analytics.

Selvyyden vuoksi puhumme synteettisestä Bitcoinista – Bitcoinista, joka on muunnettu Ethereum-pohjaisiin rahakkeisiin, jotka edustavat Bitcoinia

Suosituin on Wrapped Bitcoin Trader tai wBTC, jolla on 73% markkinaosuudesta. Seuraava on renBTC , jolla on 20% markkinaosuudesta.

Ihmiset siirtävät paljon Bitcoinia Ethereumiin hyödyntääkseen tämän kesän hajautetun rahoitusbuumin . Sellaiset tuotteet, kuten hajautetut lainaprotokollat, vapaana pidetyt vaihto ja synteettiset johdannaiset – kuten wBTC – olivat kaikki raivoa tänä kesänä. Mutta sinun on käytettävä Ethereum-pohjaisia ​​rahakkeita niiden käyttämiseen.

Lataa Decrypt-sovellus

Hanki sovelluksemme uusimmat uutiset ja ominaisuudet ulottuvillesi. Kokeile ensin Salauksen purku ja paljon muuta.

Ja ne ovat edelleen erittäin suosittuja, vaikka härkätaistelu alkaa hidastua: Sijoittajat ovat liittäneet 10,82 miljardia dollaria DeFi-älykkäisiin sopimuksiin, kuten tänään, DeFi Pulse -tietosivustolla . Se on kymmenkertainen kasvu kesäkuun alusta.

On utelias – kuten eräs Redditor totesi – Ethereum-pohjaisen Bitcoinin 1,5 miljardin dollarin luku on noin 130-kertainen Bitcoinin lukittuun Bitcoinin salamaverkostoon , protokollaan , joka on rakennettu Bitcoin-lohkoketjulle, joka on suunniteltu nopeuttamaan tapahtumia. Salamaverkko on ainoa Bitcoin-pohjainen DeFi-protokolla, joka on lueteltu DeFi Pulsessa, jossa luetellaan kaikki tärkeimmät protokollat. Kaikki muut protokollat ​​perustuvat Ethereumiin.

Tämä osoittaa, että Bitcoinin haltijat ovat yleensä kiinnostuneempia asettamaan Bitcoininsa toimimaan Ethereum-protokollien kuin heidän alkuperäisen Bitcoin-lohkoketjunsa kanssa.

Vaikka joidenkin DeFi-kolikoiden arvo heilahtaa tuulessa, Bitcoinin hinta menee melko hyvin. Se nousi 0,4% viimeisten 24 tunnin aikana tai 7,23% viime viikolla nykyiseen hintaan 11385 dollaria.