Klever en Cred kondigen partnerschap aan om Crypto rente te laten verdienen in Klever App

SAN FRANCISCO, 31 augustus 2020 – Klever, het onlangs gelanceerde 4e generatie crypto portemonnee-ecosysteem met meer dan 250.000 dagelijkse actieve gebruikers, is officieel een samenwerkingsverband aangegaan met Cred, het toonaangevende platform voor het uitlenen en lenen van crypto’s met klanten in meer dan 190 landen. Klever en Cred zullen samen een naadloze in-app inzet en interesse voor Klever’s wereldwijde gebruikersbasis bieden. 

Het partnerschap stelt gebruikers van de Klever App in staat om hun Bitcoin (BTC), TRON (TRX), Ethereum (ETH) en andere topcryptocurrency’s direct in de Klever App uit te lenen, in ruil voor rentebetalingen op hun munten.

De ontwikkelteams van zowel Klever als Cred hebben de afgelopen maanden nauw samengewerkt om een naadloze gebruikerservaring mogelijk te maken. Dit doel is bereikt, aangezien Klever gebruikers binnenkort in staat zullen zijn om gemakkelijk en snel rente te verdienen met Cred door geld rechtstreeks van hun Klever portemonnee naar Cred’s staking programma van hun keuze te sturen, dit alles in de ingebouwde browser van Klever.

Het partnerschap maakt het mogelijk om Cred’s platformdiensten volledig te integreren in de Klever App, waardoor Klever-gebruikers de mogelijkheid hebben om maandelijkse rentebetalingen te ontvangen, met de mogelijkheid om verpande activa te verlengen voor extra periodes. Er is geen minimumbedrag aan fondsen van BTC, TRX of ETH vereist en de rente kan worden betaald in zowel stablecoin als cryptocurrencies naar keuze van de gebruiker.

„Klever is gemaakt om de financiële vrijheid van onze meer dan 800k-gebruikers wereldwijd te vergroten door de sleutels van hun fondsen in handen te geven en hen in staat te stellen om slimmere beleggers te worden. Onze samenwerking met zo’n gerenommeerd en gerenommeerd fintechbedrijf als Cred draagt bij aan deze doelstellingen“, aldus Dio Iankiara, CEO en mede-oprichter van Klever.io.

.
Toevoegen:

„We zijn er trots op dat we nauw hebben samengewerkt met het Cred team om een gezamenlijk product te ontwikkelen waarin onze gebruikers zich veilig kunnen voelen om hun crypto te zetten en hoge rente te verdienen zonder ooit de Klever App te verlaten, terwijl ze volledig in overeenstemming zijn met zowel de Amerikaanse als andere binnenlandse regelgeving.“

Het Klever ecosysteem heeft meer dan 250k dagelijkse actieve gebruikers (DAU), 580k maandelijkse actieve gebruikers (MAU), en meer dan 800k totale gebruikers en downloads wereldwijd. De Klever portemonnee is in de loop van 3 jaar ontwikkeld en geoptimaliseerd, en draait bovenop het eigen Klever OS, een onderliggende technologie die ongeëvenaarde veiligheid garandeert door middel van versleuteling van militaire kwaliteit, de eenvoudigste gebruikerservaring en de mogelijkheid voor elke ontwikkelaar om een whitelabeled Klever portemonnee in te pluggen in hun applicatie door middel van een SDK.

De samenwerking tussen Klever en Cred stelt Klever gebruikers ook in staat om binnenkort Cred’s LBA utility token in de Klever App te verwisselen, aangezien LBA zal worden toegevoegd aan de Klever Swap tool met 5 directe handelsparen in BTC, KLV, TRX, ETH en USDT. Gebruikers kunnen de kosten van de Swap verminderen door KLV in hun portemonnee te gebruiken of te houden, terwijl het voordeel van het houden van LBA is dat de gebruiker een premium rente zal genieten wanneer hij zich aanmeldt en zich inschrijft voor Cred’s programma’s voor het uitlenen.

Klever ondersteunt momenteel de drie meest actieve blockchains ter wereld, namelijk Bitcoin, Ethereum en TRON blockchains, inclusief alle duizenden ERC20-, TRC10- en TRC20-munten die bovenop deze ketens lopen. Klever zal direct na de lancering ’s werelds top blockchains toevoegen, met de nadruk op het opleiden van Klever-gebruikers over de eigenschappen, voordelen en inzetmogelijkheden van die blockchains. Veel van de cryptokringen die deze publieke ketens ondersteunen zullen beschikbaar zijn voor het uitlenen en inzetten van Cred.

„Cred heeft het geluk te werken met zeer populaire portemonnees zoals Klever, een waardevol lid van de blockchain gemeenschap,“ zei Dan Schatt, CEO en mede-oprichter van Cred. „Onze missie is om eerlijke, inclusieve en rechtvaardige financiële diensten te leveren en we kijken uit naar de voortzetting van onze sterke samenwerking met het Klever-team. – Dan Schatt, CEO van Cred.

Over Klever

Klever App is een eenvoudige, veilige & gedecentraliseerde p2p crypto portemonnee voor Bitcoin (BTC), TRON (TRX), Ethereum (ETH) en andere topmunten, penningen en cryptocurrency activa. Met meer dan 800k aan downloads uit 193 landen wereldwijd, richt het Klever-ecosysteem zich op een wereldwijd publiek van blockchain-liefhebbers en cryptocurrency-houders. De portemonnee is beschikbaar in 30 verschillende talen. De Klever App is gebouwd bovenop het Klever OS, dat gebruik maakt van geavanceerde beveiligingsmechanismen die de privé-sleutels van de gebruiker volledig beschermen, en maakt privé-sleutels en gevoelige gegevens alleen beschikbaar op het specifieke apparaat van de gebruiker, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologie van militaire kwaliteit voor encryptie. Ga voor meer informatie en om de Klever App voor iOS of Android te downloaden naar www.klever.io.

Over Cred

Cred is een wereldwijd platform voor het verstrekken en opnemen van leningen ten behoeve van klanten in 190 landen. De missie van Cred, die is gebaseerd op het geloof in eerlijkheid, is het benutten van de kracht van de blokketen om iedereen te laten profiteren van superieure financiële diensten. Het in San Francisco gevestigde bedrijf brengt een divers team van financiële technologieveteranen, ondernemersleiders, machineleren en de kracht van de blokketentechnologie samen. Voor meer informatie, bezoek www.mycred.io.